Паркет: як і де вибрати?

Паркет – це, по суті, монолітне покриття, укладене таким чином, щоб створити правильний та геометричний візерунок, що створює комфорт та ексклюзивний вид приміщення. Цей вид покриття зазвичай укладають у житлових та комерційних приміщеннях, таких як готелі та офіси. Купити паркет у широкому асортименті пропонує компанія «Світ Паркету» від провідних брендів.

Сьогодні паркет виготовляється з різних порід дерева, включаючи горіх, дуб, сосну та клен. Тому ціна на паркет прямо залежить від породи деревини, типу, обраного вами покриття. Паркет може бути виготовлений як із цільного, так і зі штучного дерева, тому існує дуже мало обмежень, якщо ви хочете паркет певного кольору чи стилю.

Що таке паркет: особливості, ціна та види?

Паркет, ціна м2, якого є однією з найвищих є загальною назвою, під ним ховаються різні формати матеріалу. Паркет зі 100% цільного дерева та паркетні підлоги інженерні зараз широко використовуються. Виробники пропонують широкий вибір сучасних та традиційних дизайнів, які можуть задовольнити будь-який бюджет та стиль інтер'єру.

Паркетна підлога та масивна дошка залишається одним із найпопулярніших стилів дерев'яних підлог, особливо у старовинні класичні приміщення з високими стелями та великими просторими кімнатами. Існує сучасна тенденція до використання паркетних планок більшого розміру, які також добре виглядають в ультрасучасних житлових приміщеннях з відкритим плануванням.

Паркетна підлога більш стабільна, ніж інші конструкції. Це означає, що він міцний, простий в обслуговуванні та, ймовірно, прослужить усе життя.

Існує кілька варіантів, які ви можете вибрати, відвідавши філію компанії або оформити покупку онлайн. Коли ви купуєте дерев'яну підлогу в стилі паркету, є багато варіантів того, як ви можете досягти бажаного вигляду. Будь то лакування або масляне оздоблення, безліч пропонованих видів морилок, а також вибір розміру та товщини дерев'яних блоків для створення вашої індивідуальної дерев'яної підлоги.

 

Як вибрати паркет і де купити в Києві, магазин Світ Паркету

Для яких приміщень паркет слід вибрати в Києві?

Зростання популярності та різноманітності паркетних підлог від сучасних до традиційних, таких як паркет з дуба, пропонує безліч варіантів того, де і коли найкраще використовувати цей стиль дерев'яної підлоги. Паркет вибрати в Києві можливо як для будинку, так і для комерційних приміщень різного призначення.

Це показує універсальність дерев'яних та паркетних підлог, як практичного варіанту домашнього дизайну. Широкий асортимент паркетної підлоги дозволяє вигідно використовувати як економне підлогове покриття з твердої деревини для комерційних приміщень.

Отже, будь то офіс, торгове приміщення, готель або розважальне приміщення, монолітне покриття - це найкращий варіант, завдяки своїм довговічним характеристикам, а також привабливій естетиці.

Декілька причин купити паркет в інтернет-магазині «Світ Паркету»

Рішення купити паркет саме в інтернет-магазині «Світ Паркету» дає нашим клієнтам величезний спектр переваг:

- Колосальний вибір монолітного покриття із різних сортів деревини, текстур та відтінків.

- Найбільш зручний сервіс для здійснення покупки онлайн.

- Ціни на матеріали завжди залишаються конкурентоспроможними.

- Якість запропонованої продукції є безперечно високою, оскільки кожен виробник, з яким ми співпрацюємо, має бездоганну репутацію.

- Крім підлогових покриттів у нас пропонується фірмова паркетна хімія, така як паркетний клей, ґрунтовки, паркетний лак та інші супутні товари.

«Світ Паркету» також здійснює висококласний монтаж паркетної підлоги.

Дозвольте експертам «Світ Паркету» допомогти вам вибрати оптимальне рішення під ваш випадок, також професійно здійснити монтаж, який дозволить максимально довго прослужити покриттю. Наші фахівці не тільки допоможуть підібрати найкращий варіант паркетної підлоги, але й розрахувати кількість необхідних матеріалів на метр квадратний. Таким чином ви зможете отримати не тільки надійну основу, але й укласти підлогу максимально раціонально, якісно, ​​швидко без шуму та пилу.