Паркетна дошка ясень: характеристики та особливості
 

Ясенева паркетна дошка є якісним покриттям підлоги, яке відрізняється гідними експлуатаційними характеристиками, текстурними і колірними особливостями. Даного типу покриття підлоги можливо використовувати в самих різних випадках – вдало вписати в будь-який вид дизайну.
 

Властивості та переваги паркетної дошки з ясеня
 

Деревина з ясена відноситься до твердих і важких сортів дерева, вона має високу в'язкість, зносостійкість і еластичність. Такого плану матеріал також відрізняється високим ступенем зносостійкості, відмінно піддається поверхневій обробці та просоченню. Паркетна дошка з ясена гідно витримує підвищені навантаження, має високі показники тепло провідності, завдяки чому укладання паркетної дошки проводиться без підкладки. Можливість реставрації дозволяє неодноразово оновлювати зовнішній вигляд покриття. Високі експлуатаційні і декоративні властивості, якими володіє паркетна дошка ясень, дозволяють широко застосовувати її в якості підлогового покриття, а також в нестандартних інтер'єрних рішеннях в оздобленні стін.
 

Де застосовується паркетна дошка з ясеня?
 

Важливо відзначити, що з давніх часів деревина з ясена використовувалася для виготовлення різного типу надміцних предметів. Саме тому паркет з ясеня має високу твердість: показники значно перевищують можливості дубової паркетної дошки. Такого типу підлогове покриття активно використовується для укладання, не тільки в житлових, але і в комерційних приміщеннях з величезною площею і високим ступенем прохідності, а саме:
 

  • Фітнес-клубах.
  • Виставкових центрах і музеях.
  • Торгових залах.
  • Адміністративних приміщеннях.


Завдяки тому, що зовні якісна ясенова паркетна дошка є досить ефектною, відрізняється вона чергуванням смуг з різними темними і світлими відтінками, вона також активно застосовується в створенні сучасних житлових умов. Різноманітна колірна гамма і багата текстура ясенового паркету дозволяють в житлових приміщеннях втілювати в реальність найнеймовірніші і стильні дизайнерські плани. Крім цього покриття має здатність змінювати свій колір під різними кутами і інтенсивністю освітлення, що зраджує приміщенню особливої ​​динамікиіжвавості.
 

Краща паркетна дошка з ясена очікує вас в «СВІТ ПАРКЕТУ»
 

Для тих, хто хоче купити паркетну дошку з ясена в Києві в гідній якості наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір підлогового покриття найнадійніших і провідних, а також закордонних виробників. Тому якщо ви шукайте щось особливе і якісне, вибрати ясеневу паркетну дошку можна в магазині «СВІТ ПАРКЕТУ». Зроблений вами вибір неодмінно порадує вас не тільки прийнятною ціною, але і чудовою якістю. Також у нас здійснюється укладання будь-якого плану підлогових покриттів під ключ, що значно може збільшити життя вашій підлозі.