Яке купити покриття для підлоги?

Вибираючи покриття для підлоги, ви завжди можете звернутися в компанію «Світ Паркету», яка має шикарний і багатогранний асортимент сучасних підлогових покриттів. Компанія пропонує найширший вибір натуральних матеріалів з вишуканим видом і бездоганною якістю.

Кращі виробники паркетної дошки в «Світ Паркету»

«Паркетна дошка» є сучасним багатошаровим покриттям, яке дозволяє створити надійну, довговічну і неймовірно стильну підлогу, використовуючи досить простий, багатошаровий матеріал.

«Світ Паркету» наповнений кращими пропозиціями, особливо заслуговує на увагу паркетна дошка, яка володіє бездоганною якістю, відмінною стабільністю і пропонується за кращою вартістю. В асортименті присутні виключно перевірені виробники паркетної дошки, а саме:

- ArcoBaleno.

- Baltic Wood.

- Woodtone.

- TRIVENETA.

- Weitzer Parkett.

- Europarkett.

- ЕкоХард.

Вас чекає величезна палітра кольорів і шикарний вибір сортів, відмінна якість матеріалів, а також гнучкість вибору по розміру і товщині.

 

Яке купити покриття для підлоги, Паркетна дошка, Паркет

Який паркет купити в Києві пропонує наша компанія?

Якщо вас цікавить підлогове покриття преміум класу - вам неодмінно варто звернути увагу на штучний паркет, реалізація якого у нас здійснюється безпосередньо від виробника ArcoBaleno. Завдяки цьому кожен має можливість отримати європейської якості паркет, купити в Києві який завжди можливо по більш приємною ціною.

Покриття створюється повністю з масиву деревини, має невеликі розміри і монолітну основу. Невеликі розміри плашок надають величезну можливість зробити викладку будь-якому візерунку, тим самим гармонійно поєднуючи підлогу з основним інтер'єром.

Виготовляється покриття повністю з щільних порід, таких як дуб, ясен, горіх при цьому і ціна паркету значно відрізняється від вартості паркетної дошки.

Масивна дошка - довговічність, естетичність і екологічність

Також в асортименті від ArcoBaleno реалізовується масивна дошка, яка також має гідні декоративні характеристики, монолітну основу. За розміром масивна дошка є більш габаритною, саме тому укладка даного підлогового покриття відбувається палубним методом. За допомогою масивної дошки можливо створити підлогу, яка виглядає дорого і красиво. Надійність і термін служби такої натуральної підлоги при належному догляді демонструється поколіннями.

Вінілові покриття: в чому перевага?

Завдяки тому, що вініл не пропускає воду і шикарно імітує різного плану матеріали, він є ідеальним рішенням для облаштування кухонних приміщень, ванн. В асортименті компанії представлені вінілові покриття на будь-який смак від Польського і Бельгійського виробника. Також покриття відрізняється по міцності, має високий клас зносостійкості верхнього шару 43, при тому, що у ламінату тільки 34.

Вінілове покриття за ціною відноситься до елітних видів, саме тому якщо бюджет обмежений його можна замінити ламінатом. Ціна ламінату дозволяє зробити підлогу красивою і стійкою до зовнішніх механічних навантажень.

Вибрати підходяще під ваше приміщення підлогове покриття завжди готові допомогти фахівці компанії «Світ Паркету».