Що краще штучний паркет або масивна дошка - різниця цих покриттів

Якщо ви плануєте ремонт, найскладнішим моментом є вибір підлогового покриття. Оскільки змінити обридлу обробку стін або освіжити стелю значно простіше і швидше, ніж зробити підлогу. Сьогоднішній ринок матеріалів пропонує величезний вибір варіантів дерев'яної підлоги.

Найбільш екологічними видами покриття для підлоги є матеріал з натуральної деревини монолітної основи. Щоб зрозуміти, що краще штучний паркет або масивна дошка - різниця даних видів покриття буде відкрита вам фахівцями компанії «Світ Паркету». У даній статті ви зможете дізнатися про переваги і недоліки масивних дерев'яних підлог.

 

Що краще штучний паркет або масивна дошка ціна

Що вибрати: масивна дошка або штучний паркет, основні переваги і відмінності?

Серед приємних і затишних покриттів масивна дошка і штучний паркет мають ряд загальних переваг, а саме:

- Економічність.

- Краса і ефектність натуральної деревини.

- Довговічність.

- Хороша теплоізоляція.

- Виготовляються з масиву дерева цільного бруса.

- Мають пазо-гребневу систему кріплення.

- Покриття призначені для оздоблювальних робіт тому і виробляються з цінних порід дерева.

До основних відмінностей даних видів матеріалів є розмірні показники. Штучний паркет - це планочки до 500 мм довжиною і до 90 мм завширшки. При тому, що розмір масивної дошки може з 100-200 мм завширшки і 500-2200 мм довжиною. Також варто відзначити, що масивна дошка випускається найчастіше зі спеціальним просоченням, у випадку зі штучним паркетом найчастіше він вимагає додаткової обробки і покриття захисним шаром.

 

масивна дошка або штучний паркет ціна

Як вибрати масив: основні правила вибору якісного матеріалу

Якщо вас цікавить як вибрати масив і на що звертати увагу при покупці, в даній статті ви зможете отримати для себе корисну інформацію.

Масивна дошка - це дерев'яне підлогове покриття, що виготовляється з цільного дерева і масиву. Виробляють її з цінних, твердих порід дерева, які відрізняються хорошими показниками надійності, зносостійкості.

Вибір масивної дошки починається з підбору породи деревини. Приймаючи рішення необхідне в кожному конкретному випадку, потрібно врахувати показники міцності і зносостійкості.

Якщо потрібно підлогове покриття для приміщень з високою прохідністю, підійде масив з модрини, дуба. Така підлога не боїться інтенсивності навантажень, найгірше що з ним може трапитися це пошкодження захисного покриття, яке в подальшому буде легко відновити методом циклювання.

Як виготовляється і яка ціна на монтаж масивної дошки?

Таке підлогове покриття як масивна дошка передбачає систему кріплення шип-паз забезпечує швидке, точне і надійне стикування. При цьому масивне покриття вимагає жорсткого кріплення покриття до основи із застосуванням шурупів і спеціального клейового складу.

Укладання масивної дошки повинно проводитися професійним паркетником, якого завжди може надати вам на допомогу наша компанія. У нас також надається повний комплекс послуг з підготовки і укладання при цьому ціна на монтаж будь-якого виду покриття завжди залишається доступною, а якість послуги, що надається, найвищою.

Крім усього іншого, у нас можлива також реставрація паркету, в яку в залежності від стану підлоги, автоматично може входити ремонт паркету.

Переваги дошки з масиву від «Світ Паркету»

Наш магазин пропонує широкий вибір підлогових покриттів, серед яких масивна і паркетна дошка представлені у великому асортименті порід деревини, текстур і відтінків. Переваги дошки з масиву від «Світ Паркету» полягають в перевірених на якість виробниках, які пропонують виключно гідну продукцію.

На сайті представлені якісні фотографії паркетної дошки і масиву, також докладні описи кожної позиції. Покриття представлені в каталозі нашої компанії здатні оживити інтер'єри, гармонійно підкреслити красу і перевагу натурального дерева. При цьому вартість завжди залишається прийнятною, при необхідності у нас діє розстрочка або оплата частинами за товари або надані послуги.