Краща паркетна дошка: ознаки якісного покриття

Паркетна дошка була і залишається класичним, традиційно, одним з найкращих варіантів матеріалу для внутрішньої обробки. Свою популярність натуральна дошка для підлоги заслужила завдяки бездоганному зовнішньому вигляду та екологічності.

З усього наявного спектру використовуваних порід деревини у виробництві покриття для підлоги, найкращим варіантом є дошка паркетна з дуба. Дубове покриття відрізняється довговічністю, стійкістю до різних навантажень і прекрасно витримує вплив вологості й температурних перепадів.

Але якщо дуб натуральний не вписується в загальний інтер'єрний стиль — можна також звернути увагу на горіх або ясен, вони також мають гідні характеристики.

 

Паркетна дошка дуб вибілений та інші види — основні переваги

Крім довговічності й бездоганного зовнішнього вигляду паркетна дошка дуб вибілений та інші види даного покриття мають наступні переваги:

- Доступність матеріалу. Порівняно недорого коштує паркетна дошка, ціна за м2 в середньому 500 гривень, що дозволяє практично кожному створити затишок у своєму будинку.

- Тепломісткість. Хороша паркетна дошка не вимагає додаткового утеплення, в незалежності приватний будинок у вас або квартира. Оскільки натуральна деревина володіє терморегуляцією, не пропускає протяги та холод.

- Можливість відновлення покриття. Після того, як паркетна підлога втратить свою привабливість, можливо, її відновити за допомогою ремонту і циклювання.

- Звукоізоляційні властивості. Триполосна паркетна дошка, як і інші види, володіє багатошаровою структурою, завдяки чому не пропускає звуки. Якщо все-таки покриття починає з часом скрипіти — це обумовлено тим, що монтаж, а точніше його технологія була порушена. Щоб цього не сталося, укладання паркету повинно проводитися професіоналами.

 

Як правильно вибрати та де купити кращу паркетну дошку?

Щоб купити кращу паркетну дошку, в першу чергу, слід відшукати магазин з гідним асортиментом. Це дозволить знайти й вибрати покриття, яке задовольнить вас максимально по всім параметрам.

«Світ Паркету» - це найкращий інтернет-магазин, паркетна дошка в Києві пропонується тут в самому багатогранному асортименті. На сайті, можливо, підібрати дубовий паркет для будь-якого приміщення виключно від самих гідних виробників. Вибрати ефектний окрас паркету допоможуть якісні фото, які максимально передають натуральність покриття. Детальні описи й характеристики, які присутні в кожній позиції з каталогу, допоможуть вам правильно зорієнтуватися у виборі.