Штучний паркет: переваги покриття і особливості монтажу

Важко посперечатися з тим, що штучний паркет є одним з найнадійніших і презентабельних матеріалів для обробки підлоги в різноманітних варіаціях. Матеріал такого плану високо цінується за свою красу, актуальність, надійність.

Також до переваг можна віднести і те, що він здатний зробити приміщення більш затишним і теплим. Не варто забувати і про те, що він екологічний, володіє приємними тактильними якостями і відмінними експлуатаційними характеристиками.

Найчастіше штучне покриття випускається без захисного зовнішнього шару, яким повинен виступати паркетний лак, при фінішних роботах по укладанню він наноситься в кілька шарів. При тому, що паркетна дошка і ламінат виробляються вже в готовому вигляді, відсутність обробки на штучному паркеті визначає якість і справжність підлогового покриття.

Для тих, хто хоче прикрасити свій будинок саме штучним паркетом вам також необхідно придбати дерев'яний плінтус для підлоги, який обов'язково повинен бути якісним і в тон покриття.

 

Штучний паркет, переваги, особливості монтажу, ремонт паркету

Паркет штучний: переваги покриття

Покриття для підлоги, які пропонує купити «Світ Паркету» включно і паркет штучний мають наступні переваги:

- Надійний. При правильному укладанні такого плану покриття може служити століттями.

- Натуральна деревина володіє відмінними теплоізоляційними і звукопоглинальними характеристиками.

- Неймовірна естетика і відмінні декоративні дані.

- Хороша щільність деревини особливо, якщо ви використовуєте ясен, горіх або дуб.

- Можливість ремонту і відновлення покриття за допомогою циклювання.

 

Монтаж штучного паркету Київ, вибрати паркет в Світ Паркету

Штучний паркет: ціна за м2, особливості укладання

Для тих, хто вибрав собі під укладку в будинку або квартирі саме штучний паркет, ціна за м2 якого є не однією з найдоступніших, вам необхідно подбати про якість укладання. Від того на скільки професійно буде виконаний монтаж безпосередньо залежать декоративні якості і тривалість служби вашої підлоги.

Укладання штучного паркету починається з вирівнювання підлоги - стяжки, що попередить надалі скрип паркету. Незалежно від того яка деревина використовується під укладку, основа повинна бути абсолютно рівною і сухою. Далі необхідно покласти на підлогу вологостійкі листи фанери, які кріпляться до основи за допомогою саморізів.

Даний вид покриття може укладатися різними способами в залежності від придбаного вами виду. Укладання може проводитися як ялинкою, квадратами, так і по палубній технології.

Якщо ви не впевнені в тому, що зможете самостійно зробити монтаж паркету інтернет-магазин «Світ Паркету» пропонує свою кваліфіковану допомогу - укладання штучного паркету ціна за м2 якого обійдеться вам порівняно не дорого. Наші професіонали в роботі враховують найменші деталі, що гарантує довговічність і відмінний вид укладеної підлоги.

Також до нас можна звернутися щодо ремонту паркету будь-якої складності.

Штучний паркет від Світ Паркету Київ, Ціни